Om området

Etape 1-3

Rækkehus til leje i Aalborg.
Lejeboliger med husdyr tilladt.

Oplev Sønder Tranders, en charmerende forstad til Aalborg med sin unikke atmosfære og nære forbindelse til bylivet. Langs de brostensbelagte gader kan du finde renoverede huse, der fortæller historier om landsbylivet, og som udstråler autentisk charme og karakter.

Den rolige stemning i Sønder Tranders er som skabt til at give dig en pause fra den travle hverdag, samtidig med at du bevarer nærheden til Aalborgs puls.

Med sin optimale beliggenhed er Jasminparken det ideelle sted at bo med sin korte afstand til Aalborg og nemme adgang til motorvejen samt det nye supersygehus. Offentlig transport er også let tilgængelig, og Plus Bus-linjen er kun en kort tur væk.

Gigantium ligger blot en kort cykeltur væk og byder på en bred vifte af fritidsaktiviteter, herunder svømmehal, skøjtebane og håndboldbaner. Derudover er der nem adgang til gode indkøbsmuligheder i nærheden.

Beliggenhed
Skole
750 m
Indkøb
1,5 km
Transport
650 m
Motorvej
2,6 km
Aalborg
7,4 km
Se på Google Maps

Funktionelle boliger med en gennemtænkt indretning

Rækkehusene er indrettet, således stueplan bliver det skønne samlingspunkt. Fra rækkehusets entré folder spise- og opholdsstuen sig formsikkert og lyst ud, og herfra er der åben forbindelse til køkkenet, som netop giver et samlingspunkt for familie og venner.

Fra stuen er der udsigt til den private terrasse på havesiden, hvor grøn afskærmning til naboen skaber grønne, milde rammer for udearealerne. På forsiden af boligen er der ligeledes terrasseareal mellem carport og facade.

Rækkehusene er indrettet med gulvvarme, og køkken såvel som badeværelser er indrettet med Invita inventar. Hund og andre husdyr er tilladt i alle ejendomme.